Търсене
Начало » Новини
08 август 2019

Стартира кампанията „Гласувай и спечели пътуване за двама до фестивал в Европа“

Международният музикален фестивал „Варненско лято“ е лауреат на специалния лейбъл за европейско качество - EFFE 2019-2020 сред фестивалите на Белгия, Австрия, Великобритания, Финландия, Италия, Испания. Престижното отличие е спечелено в надпревара със 715 европейски фестивали, от които само 24 са получили този приз. 

В момента предстои надпревара за наградата на публиката и всеки, който гласува може да спечели пътуване за двама до фестивал в Европа. Дестинацията ще бъде предложена от Европейската фестивална асоциация, а датите за пътуване ще бъдат взаимно договорени в периода от 1-ви октомври 2019 г. до 31-ви септември 2020 година.

Гласуването приключва на 25-ти септември. Победителите ще бъдат представени на специална церемония на 26-ти септември в Центъра за изящни изкуства "Бозар" в Брюксел, когато ще бъде изтеглен и печелившият. 

ММФ "Варненско лято"/VARNA SUMMER INTERNATIONAL MUSIC FESTIVAL  се намира на трета позиция отзад напред в списъка с 24-те лауреати.

Всеки може да подкрепи фестивала на адрес: 

 

https://www.festivalfinder.eu/awards/effes-audience-choice-2019-2020/vote?fbclid=IwAR0CSj1OGK_9ozSJ44ZQhOLYGFKS6LZHwh1BnXAuWHU_cizkmgb4fM5VmBE 

Абонирай се за да получавате известия за новините и събитията в Община Варна.