Търсене
Начало » Новини
08 май 2019

10 отбора от България се включват във финалите на Ученическите игри по волейбол

10 отбора от Видин, Нова Загора, Павликени, Банкя, Попово, Разлог, Пазарджик, Шумен и Казанлък ще участват във финалите на Ученическите игри по волейбол за XI-XII клас за девойки, които се провеждат в многофункционалната спортна зала на Първа езикова гимназия във Варна. Откриването на състезанието ще бъде на 9-ти май (четвъртък) от 9.00 ч. За доброто настроение на гостите ще се погрижат танцьори и вокални изпълнители от училището-домакин. Срещите ще се провеждат в периода от 9-ти до 12-ти май, от 9.00 до 19.00 ч., а награждаването на призовата тройка е предвидено за 12.00 часа на 12-ти май, в залата на гимназията.

От 10-ти до 12-ти май Варна ще е домакин и на финалите от Ученическите игри по хандбал XI–XII клас за юноши. Срещите ще се провеждат в залата по хандбал в Националната спортна база „Спортпалас“. Откриването на турнира е предвидено за 10-ти май (петък) от 10.00 ч. Участие ще вземат отбори от Варна, София, Пловдив, Опака, Бургас, Горна Оряховица.

Състезанията са част от програмата на титлата Варна - Европейски град на спорта 2019, и се провеждат с подкрепата на Община Варна.

Абонирай се за да получавате известия за новините и събитията в Община Варна.